Reacties van cliënten

Wij vinden het belangrijk dat onze dienstverlening voldoet aan uw verwachtingen. Wilt u ook reageren op onze dienstverlening, stuur dan een mail naar advies@hulpbijhuren.nl
  

Reacties van onze cliënten

Onze huisbaas wilde de huur van onze kamers opzeggen. Wij wilden wel verhuizen, maar niet zonder een onkostenvergoeding. Toen hebben wij hulpbijhuren.nl ingeschakeld. Onze advocaat heeft ervoor gezorgd dat wij een flinke vergoeding kregen van onze huisbaas. Veel meer dan we verwachtten. Inmiddels zijn we met succes verhuisd. Wij kunnen iedereen die te maken heeft met een huurgeschil aanraden om contact op te nemen met hulpbijhuren.nl.

Jacqueline, Eva en Brigit 

 

Ik heb goede ervaringen met hulpbijhuren.nl. Vorig jaar had ik last van mijn buurman. Hij sloeg met deuren en zette zijn muziek telkens hard. Onze verhuurder deed hier niets aan. Een advocaat van Hulpbijhuren.nl heeft de verhuurder hierop aangesproken. Daarop ondernam de verhuurder wel actie naar mijn buurman. Met succes. Het blijft nu wel rustig.
Julia van den Boomgaard

 

Ik woonde in een slooppand dat volgend jaar tegen de vlakte gaat. Voor iemand met mijn inkomen is het niet makkelijk om een andere woning te vinden. Ik had er echt slapeloze nachten van. Toen ik contact opnam met Hulpbijhuren.nl kon ik meteen mijn verhaal kwijt. Mijn advocaat luisterde naar mij en met zijn hulp heb ik van de woningbouwcorporatie een vervangende woonruimte en een verhuiskostenvergoeding gekregen. Ik kan iedereen met huurproblemen aanraden om met deze site contact op te nemen!
Marloes Zuidema

 

Ik werd snel en efficiënt geholpen. Scheelt mij weer een boel stress.

Dirk Broere

 

Mijn huisbaas ging zijn huis verkopen en zei de huur op. Daar ben ik enorm van geschrokken. Gebeld met hulpbijhuren.nl. Nooit geweten dat je bij verkoop van de woning huurbescherming hebt. Mijn huisbaas wist dat ook niet! Inmiddels is de woning verkocht en huur ik van de nieuwe eigenaar. Die wilde (voor de kosten) toch al een kamer verhuren, dus vond het prima.
Kees uit Utrecht


STEL EEN VRAAG

Heeft u ook een juridisch probleem? Wacht niet te lang en stel ons uw vraag!

Hulp bij huren

STEL UW VRAAG:


ONLINE

Stel uw vraag via volgend formulier en stuur eventueel uw bijlage mee. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van een advocaat.> Reacties cliënten
> Lage kosten
> Pro deo advocaat
> Over Hulpbijhuren.nl
> Onze missie
> Actueel
> Linkpartners
> Privacy en disclaimer
> Algemene voorwaarden
> Privacy Statement