Lage kosten

Kwalitatief goede juridische bijstand door een advocaat hoeft niet duur te zijn. Hulpbijhuren.nl toont dat aan. Hoe? Door efficiënt te werken houden wij onze kosten laag.
 

Gratis eerste advies

Ons eerste advies is gratis. In de meeste gevallen is dit al voldoende om inzicht te geven in uw juridische positie en in de wijze waarop een eventueel bestaand conflict kan worden aangepakt.
 

Gesubsidieerde rechtsbijstand

Komt u in aanmerking voor gesubsidieerde rechtsbijstand? Dan vragen wij dit voor u aan. U hoeft dan alleen de voor de behandeling van uw zaak de wettelijk vastgestelde eigen bijdrage te betalen. Meer weten of nagaan of u hiervoor in aanmerking komt? Wij helpen u verder. Of kijk zelf op website van de Raad voor Rechtsbijstand. Op deze site vindt u veel informatie over hulp in de kosten en de voorwaarden.

 

Voordelige tarieven, duidelijke afspraken

Wij hanteren zeer voordelige tarieven en maken vooraf duidelijke afspraken over de kosten. Wij brengen voor u zo goed mogelijk in kaart hoeveel tijd wij nodig denken te hebben en wat de behandeling van de zaak gaat kosten. Na afloop ontvangt u van ons een gespecificeerde rekening. Zo weet u precies waarvoor u betaalt en hoeveel.
 

Stel uw vraag

Vragen staat bij ons vrij. Heeft u een vraag, neem dan contact met ons op. Vrijblijvend!

 


STEL EEN VRAAG

Heeft u ook een juridisch probleem? Wacht niet te lang en stel ons uw vraag!

Hulp bij huren

STEL UW VRAAG:


ONLINE

Stel uw vraag via volgend formulier en stuur eventueel uw bijlage mee. Binnen 24 uur krijgt u een reactie van een advocaat.> Reacties cliƫnten
> Lage kosten
> Pro deo advocaat
> Over Hulpbijhuren.nl
> Onze missie
> Actueel
> Linkpartners
> Privacy en disclaimer
> Algemene voorwaarden
> Privacy Statement